Blog

Dospívání není vždy jednoduchá zkouška, ale je také potřeba najít se v novém kolektivu, městě, extrémní...Zde jsou tři hry, které doporučujeme učitelům nebo pracovníkům s mládeží a které mohou pomoci vybudovat komunikaci ve skupině teenagerů:

Grant podporu

16.10.2023

Přilákání dotačních zdrojů může být důležitým krokem pro rozvoj ženského podnikání. Granty poskytují nevratnou finanční podporu a mohou pomoci při realizaci nových projektů, rozšiřování podnikání nebo zavádění inovací. Zde je několik možností, jak získat granty:

1. Vlastní potisk triček: Podnik, kde teenageři nabízejí služby potisku triček na zakázku. Teenageři si mohou vytvořit vlastní kresby nebo si vybrat z hotových výkresů, natisknout je na trička pomocí termolisu, jehož použití není náročné ani velmi drahé. Toto podnikání lze provozovat online nebo prostřednictvím místních partnerství se školami,...

Osobní značka je image, kterou si kolem sebe budujete jako člověka, který má jedinečné hodnoty, dovednosti, zkušenosti a výhody. Může vám pomoci odlišit se od konkurence, upoutat pozornost, vybudovat důvěru a růst vaší kariéry nebo podnikání.

Tři podnikatelské nápady pro ženy, které lze začít bez investic, když mají malé dítě nebo dítě se speciálními vzdělávacími potřebami:

Koncept profesní seberealizace si v posledních letech získal značnou pozornost jako základní aspekt individuálního růstu a rozvoje.Pochopením dopadu profesního uplatnění na ženy můžeme získat přehled o výhodách, které přináší, a výzvách, kterým ženy mohou čelit při dosahování svého plného potenciálu.

V dnešním světě jsou psychologie a ekonomie dvě důležité oblasti, které ovlivňují mnoho aspektů našeho života. Díky rozvoji ekonomiky stále více lidí projevuje touhu otevřít si vlastní podnik. Strach z rizika však může mnoha lidem bránit v plnění svých snů.

Pochopením důležitosti skupinové dynamiky mohou rodiče, vychovatelé a mentoři vytvořit podpůrné prostředí, které podporuje zdravé skupinové zážitky pro dospívající.

Na dnešním konkurenčním trhu práce je pro uchazeče o zaměstnání zásadní vytvořit působivý životopis. Životopis slouží jako marketingový nástroj tím, že prezentuje kvalifikaci a zkušenosti uchazeče. Mnoho kandidátů však dělá chyby, kterým se lze vyhnout, které mohou bránit jejich šancím na pohovor.